Dränering i Ankarsrum

Dränering i Ankarsrum, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Ankarsrum. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Ankarsrum. Du kanske bor i Ankarsrum och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Ankarsrum. För att få det bästa priset för dränering i Ankarsrum ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Ankarsrum

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i [ STAD] som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

MD Teknik
Tjustv. 23
590 90 ANKARSRUM


Tyrelsviks Entreprenad AB
Spjuthult Hasselbacken
593 71 ANKARSRUM


Ankarsrums Borr & Sprängtjänst AB
Norrhult Solvik
593 71 ANKARSRUM


JK Maskin i Ankarsrum AB
Spjuthult Tyrgård
593 71 ANKARSRUM

Pris för dränering i Ankarsrum

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Ankarsrum kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Ankarsrum rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Ankarsrum

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Ankarsrum. Nedan följer några fakta om den staden Ankarsrum där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Area: 165,97 hektar
Befolkning: 1254, år 2010

Här kan du läsa mer om området Ankarsrum om du vill veta mer om Ankarsrum än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Ankarsrum, fanns det 4 olika dräneringsföretag att välja mellan i Ankarsrum. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Ankarsrum som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Kalmar.

Husgrunder i Ankarsrum

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Ankarsrum. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Ankarsrum från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Ankarsrum.


Städer med företag som kan dränering

Nedanför hittar du orter där du hittar duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av projekt inom dränering.