Dränering i Timmernabben

Dränering i Timmernabben, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Timmernabben. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Timmernabben. Du kanske bor i Timmernabben och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Timmernabben. För att få det bästa priset för dränering i Timmernabben ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Timmernabben

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i [ STAD] som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Fredrik Bergqvist Entreprenad AB
Strandav. 78
380 52 Timmernabben


Lindebys Gräv & Transport AB
Fiskarv. 2
380 52 Timmernabben

Pris för dränering i Timmernabben

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Timmernabben kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Timmernabben rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Timmernabben

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Timmernabben. Nedan följer några fakta om den staden Timmernabben där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Area: 148,75 hektar
Befolkning: 1276, år 2010

Här kan du läsa mer om området Timmernabben om du vill veta mer om Timmernabben än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Timmernabben, fanns det 2 olika dräneringsföretag att välja mellan i Timmernabben. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Timmernabben som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Kalmar.

Husgrunder i Timmernabben

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Timmernabben. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Timmernabben från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Timmernabben.


Städer med företag som kan dränering

Nedanför hittar du orter där du hittar duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av projekt inom dränering.