Dränering i Boxholm

Dränering i Boxholm, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Boxholm. Det finns 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Boxholm. Du kanske bor i Boxholm och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Boxholm. För att få det bästa priset för dränering i Boxholm ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Boxholm

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i [ STAD] som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Kg:s traktor & maskin kjell gustavsson AB
Stenstorp Södergård
590 16 Boxholm


Thudeens Byggtjänst AB, Bo
Bäverplan 5
590 13 BOXHOLM


Dungmark, Carl-Johan
Sandkulla Sandkullatorp 2
590 16 Boxholm


Bärbäck Maskin
Bärbäck Skattegård
590 15 BOXHOLM


Kulla Gård
Kulla Gård
590 16 Boxholm


Leuvsta Entreprenad
Uddebo Leuvsta
590 14 Boxholm


AB Leuvsta Entreprenad
Uddebo Leuvsta
590 14 Boxholm

Pris för dränering i Boxholm

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Boxholm kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Boxholm rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Boxholm

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Boxholm. Nedan följer några fakta om den staden Boxholm där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Area: 439,43 hektar
Befolkning: 3194, år 2010

Här kan du läsa mer om området Boxholm om du vill veta mer om Boxholm än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Boxholm, fanns det 7 olika dräneringsföretag att välja mellan i Boxholm. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Boxholm som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Östergötland.

Husgrunder i Boxholm

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Boxholm. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Boxholm från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Boxholm.


Städer med företag som kan dränering

Nedanför hittar du orter där du hittar duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av projekt inom dränering.