Dränering i Katrineholm

Dränering i Katrineholm, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Katrineholm. Det finns 13 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Katrineholm. Du kanske bor i Katrineholm och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Katrineholm. För att få det bästa priset för dränering i Katrineholm ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Katrineholm

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i [ STAD] som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Boda Gräv & Markservice
Boda 7
641 96 Katrineholm


m4 gruppen AB
Mejerig. 13
641 39 KATRINEHOLM


Sten och Betongteknik i Katrineholm AB
Torsg. 5 B
641 37 KATRINEHOLM


SR Betongdesign AB
Mov. 1
641 49 Katrineholm


Jockes Kompaktmaskiner
Forssjö Björnkälla
641 93 KATRINEHOLM


Bullervalla AB
Kärrsätter Bullervalla
641 93 KATRINEHOLM


Bullervalla AB
Kärrsätter Bullervalla
641 93 KATRINEHOLM


Forsberg, Robert
Odins v. 3
641 37 KATRINEHOLM


T B G Entreprenad Och Förartjänst
Forssjö Kårtorp
641 93 KATRINEHOLM


Valla Grävtjänst AB
Villag. 20 B
641 36 Katrineholm


Sammy Minigräv&Markarbeten
V. Granhed 1
641 97 KATRINEHOLM


Hälsokällarn
Vingåkersv. 47
641 51 KATRINEHOLM


Rotomill Holding AB


Pris för dränering i Katrineholm

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Katrineholm kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Katrineholm rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Katrineholm

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Katrineholm. Nedan följer några fakta om den staden Katrineholm där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Area: 1 146,25 hektar
Befolkning: 21993, år 2010

Här kan du läsa mer om området Katrineholm om du vill veta mer om Katrineholm än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Katrineholm, fanns det 13 olika dräneringsföretag att välja mellan i Katrineholm. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Katrineholm som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Södermanland.

Husgrunder i Katrineholm

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Katrineholm. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Katrineholm från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Katrineholm.


Städer med företag som kan dränering

Nedanför hittar du orter där du hittar duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av projekt inom dränering.