Dränering i Oxelösund

Dränering i Oxelösund, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Oxelösund. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Oxelösund. Du kanske bor i Oxelösund och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Oxelösund. För att få det bästa priset för dränering i Oxelösund ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Oxelösund

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i [ STAD] som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Oxelö Maskinuthyrning AB
Hallg. 12
613 31 OXELÖSUND


Kirres Maskin AB
Verkstadsg. 7
613 41 Oxelösund


Stenberg Schakt AB, L
070 - 378 36 87Guy Åhlin Entreprenad AB
Järnverket
613 31 OXELÖSUND


Wetterholms Spår & Entreprenadservice
Föreningsg. 28 A
613 31 OXELÖSUND

Pris för dränering i Oxelösund

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Oxelösund kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Oxelösund rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Oxelösund

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Oxelösund. Nedan följer några fakta om den staden Oxelösund där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Area: 1 157,12 hektar
Befolkning: 10870, år 2010

Här kan du läsa mer om området Oxelösund om du vill veta mer om Oxelösund än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Oxelösund, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Oxelösund. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Oxelösund som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Södermanland.

Husgrunder i Oxelösund

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Oxelösund. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Oxelösund från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Oxelösund.


Städer med företag som kan dränering

Nedanför hittar du orter där du hittar duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av projekt inom dränering.