Dränering i Torshälla

Dränering i Torshälla, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Torshälla. Det finns 13 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Torshälla. Du kanske bor i Torshälla och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Torshälla. För att få det bästa priset för dränering i Torshälla ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Torshälla

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i [ STAD] som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Ellfolk Bygg AB
Ekbacken 9
644 30 TORSHÄLLA


Broberg Entreprenad AB
Måbärsv. 9
644 36 TORSHÄLLA


Micke Sundströms AB
Eskilstunav. 16
644 30 TORSHÄLLA


Byggbolaget Lars Nilsson AB
Munkgränd 4
644 31 Torshälla


Nya Dynotex KB
Oxhagsv. 9
644 36 TORSHÄLLA


Mark-, Anläggnings- och Byggservice I Mellansverige AB
Humlev. 5
644 36 TORSHÄLLA


Torshälla Schakt o. Svets AB
Säbyg. 6 C
644 34 TORSHÄLLA


Bergstens Grävservice
Kråketorps Gård 3
644 34 TORSHÄLLA


Mellorar AB
Väsbyholmsv. 11
644 36 TORSHÄLLA


Peter Boy AB
Oxhagsv. 9
644 36 TORSHÄLLA


Agerberg Schakt AB, Bengt
Levins Gränd 7
644 32 TORSHÄLLA


Ylvén Entreprenad
Betulanders g. 9
644 30 TORSHÄLLA


Lisselängens Samfällighetsförening
LINDÖ GÅRD
644 36 TORSHÄLLA

Pris för dränering i Torshälla

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Torshälla kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Torshälla rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Torshälla

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Torshälla. Nedan följer några fakta om den staden Torshälla där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Area: 563,77 hektar
Befolkning: 7612, år 2010

Här kan du läsa mer om området Torshälla om du vill veta mer om Torshälla än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Torshälla, fanns det 13 olika dräneringsföretag att välja mellan i Torshälla. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Torshälla som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Södermanland.

Husgrunder i Torshälla

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Torshälla. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Torshälla från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Torshälla.


Städer med företag som kan dränering

Nedanför hittar du orter där du hittar duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av projekt inom dränering.