Dränering i Tumba

Dränering i Tumba, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Tumba. Det finns 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Tumba. Du kanske bor i Tumba och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Tumba. För att få det bästa priset för dränering i Tumba ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Tumba

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i [ STAD] som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Bergsprängningsfirman K V Larsson Sonson AB
Hasselv. 11
147 33 TUMBA


Ak Schakt o Entreprenad AB
Finkmossv. 174
147 34 Tumba


Lestra Entreprenader Stockholm AB
Övergårdsv. 3
147 42 TUMBA


Samhällsbyggnadsförvaltningen
Munkhättev. 45
147 40 TUMBA


JK Entreprenad & Transport AB
Rudbecksv. 6 E
147 43 Tumba


Serviceförvaltningen Teknisk Produktion
Ekv. 30
147 33 TUMBA


Lars Björn Wendin
Boställsv. 12
147 41 Tumba


Miljölandskap Rolf Tjernell
Lövholmenv. 23 B
147 34 Tumba


Vme Markentreprenad AB
Kärrv. 4
147 32 Tumba

Pris för dränering i Tumba

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Tumba kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Tumba rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Tumba

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Tumba. Nedan följer några fakta om den staden Tumba där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Area: 1 773,53 ha
Befolkning: 37 852, år 2010

Här kan du läsa mer om området Tumba om du vill veta mer om Tumba än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Tumba, fanns det 9 olika dräneringsföretag att välja mellan i Tumba. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Tumba som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Stockholm.

Husgrunder i Tumba

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Tumba. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Tumba från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Tumba.


Städer med företag som kan dränering

Nedanför hittar du orter där du hittar duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av projekt inom dränering.