Dränering i Örbyhus

Dränering i Örbyhus, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Örbyhus. Det finns 10 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Örbyhus. Du kanske bor i Örbyhus och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Örbyhus. För att få det bästa priset för dränering i Örbyhus ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Örbyhus

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i [ STAD] som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Mats Petersson Entreprenad
Gryttby 259
748 95 ÖRBYHUS


TE:s Schakt & Planering i Örbyhus AB
Stationsv. 6
748 41 örbyhus


Löfs Schakt AB
Upplanda
748 94 örbyhus


Hökens Entreprenad Tjänst AB
Öster-ekeby 156
748 94 örbyhus


Anders Mattsson Produktion AB
Kläringe 201
748 95 ÖRBYHUS


Vibbleboda Gård HB
Vibbleboda 400
748 95 ÖRBYHUS


Leif Niska Åkeri
Gryttby 247
748 95 ÖRBYHUS


A.Strands Transportservice
Bergby 222 Komotet
748 95 ÖRBYHUS


Engberg, Jan-Erik
Torsmyra 104
748 95 ÖRBYHUS


J. Gräv O Mek
Ängsv. 54
748 41 örbyhus

Pris för dränering i Örbyhus

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Örbyhus kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Örbyhus rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Örbyhus

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Örbyhus. Nedan följer några fakta om den staden Örbyhus där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Area: 158,02 hektar
Befolkning: 1984, år 2010

Här kan du läsa mer om området Örbyhus om du vill veta mer om Örbyhus än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Örbyhus, fanns det 10 olika dräneringsföretag att välja mellan i Örbyhus. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Örbyhus som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Uppsala.

Husgrunder i Örbyhus

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Örbyhus. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Örbyhus från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Örbyhus.


Städer med företag som kan dränering

Nedanför hittar du orter där du hittar duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av projekt inom dränering.