Dränering i Deje

Dränering i Deje, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Deje. Det finns 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Deje. Du kanske bor i Deje och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Deje. För att få det bästa priset för dränering i Deje ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Deje

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i [ STAD] som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Patrik Malmqvist Entreprenad
Mohagsg. 19
669 30 Deje


Edqvist, Lars Gustaf
Edet 10
669 91 DEJE


Molanders Gräv och Traktorservice AB
Backa 11
669 91 DEJE


Stammons Spett Å Slägg
Stammon 5
669 92 Deje


Fax Entreprenad AB
Solhemsv. 14
669 30 Deje


Gatukontorspersonal Deje
Industriv. 2
669 31 DEJE


Svernemo Entreprenad AB
Olsäter Bäckaholm
669 92 Deje

Pris för dränering i Deje

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Deje kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Deje rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Deje

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Deje. Nedan följer några fakta om den staden Deje där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Area: 365,54 hektar
Befolkning: 2742, år 2010

Här kan du läsa mer om området Deje om du vill veta mer om Deje än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Deje, fanns det 7 olika dräneringsföretag att välja mellan i Deje. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Deje som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Värmland.

Husgrunder i Deje

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Deje. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Deje från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Deje.


Städer med företag som kan dränering

Nedanför hittar du orter där du hittar duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av projekt inom dränering.