Dränering i Sala

Dränering i Sala, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Sala. Det finns 12 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Sala. Du kanske bor i Sala och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Sala. För att få det bästa priset för dränering i Sala ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Sala

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i [ STAD] som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Gräv & Skog i Tärna
Bännebo
733 93 Sala


Ekebyängs Entreprenad AB
Ekebyängsgatan 37
733 36 SALA


T J Seidel Trädgårdscenter AB
Fallbo 104
733 91 Sala


Heby Anläggningsmaskiner AB
Bronäsg. 34
733 36 SALA


Scandiadrilling AB
Kyllinge 104
733 92 SALA


M.Ek AB
Mellandammen 126
733 36 SALA


Jc Gräv och Lyft AB
Villav. 4
733 91 Sala


Connys Schakt
Jugansbo Andershill
733 91 Sala


Svensk Mark & Bygganalys AB
Drottning Christinas v. 13
733 36 SALA


Trancio Music
Brunnsg. 2 A
733 31 Sala


On Enterprise AB
Asplund 110
733 95 Sala


Fono Fastighetsförvaltning, HB
Norr Kärrbäck 110
733 92 SALA

Pris för dränering i Sala

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Sala kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Sala rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Sala

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Sala. Nedan följer några fakta om den staden Sala där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Area: 11,01 km2
Befolkning: 12289, år 2010

Här kan du läsa mer om området Sala om du vill veta mer om Sala än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Sala, fanns det 12 olika dräneringsföretag att välja mellan i Sala. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Sala som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västmanland.

Husgrunder i Sala

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Sala. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Sala från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Sala.


Städer med företag som kan dränering

Nedanför hittar du orter där du hittar duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av projekt inom dränering.