Dränering i Kållekärr

Dränering i Kållekärr, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Kållekärr. Det finns 11 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kållekärr. Du kanske bor i Kållekärr och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Kållekärr. För att få det bästa priset för dränering i Kållekärr ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Kållekärr

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i [ STAD] som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Haketorps Svets & Service
Haketorp 302
471 93 Kållekärr


Jdk Entreprenad
Kållekärr 19
471 93 Kållekärr


Spjärr Gård & Entreprenad AB
Spjärr 12
471 93 Kållekärr


Helgessons Måleri AB
Hovlanda 15
471 93 Kållekärr


Torsby Prästgård M. Fl. Torrläggningsföretag Ek För
Gunneby 91
471 93 Kållekärr


Lars Sällström All Service
Kärrslätt 53
471 93 Kållekärr


Spjärr Gård
Spjärr 10
471 93 Kållekärr


AB Hugra
Huseberg 115
471 93 Kållekärr


Mrk Entreprenad AB
Vallhamn industriväg 208
471 93 Kållekärr


Tjörns Knack & Marktjänst AB
Rävlanda 208
471 93 Kållekärr


D & D Tjörn HB
Röseliden 58
471 93 Kållekärr

Pris för dränering i Kållekärr

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Kållekärr kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Kållekärr rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Kållekärr

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Kållekärr. Nedan följer några fakta om den staden Kållekärr där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Area: 53,86 hektar
Befolkning: 560, år 2010

Här kan du läsa mer om området Kållekärr om du vill veta mer om Kållekärr än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Kållekärr, fanns det 11 olika dräneringsföretag att välja mellan i Kållekärr. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Kållekärr som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västra Götaland.

Husgrunder i Kållekärr

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Kållekärr. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Kållekärr från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Kållekärr.


Städer med företag som kan dränering

Nedanför hittar du orter där du hittar duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av projekt inom dränering.